„Close friends”, o lesă oleacă mai lejeră decât contul comun de Facebook

barbat-cu-lesa-blogI-ai făcut deja prea multe crize de gelozie și el, sincer, nu te mai suportă. Ești de-a dreptul maniacă și nu poate nici măcar să răsufle fără să ridici o sprânceană întrebătoare, care deja îl acuză de infidelitate. Știi și tu că exagerezi, dar nu recunoști asta nici în ruptul capului. Și cum nu-ți permiți să strângi mai tare lațul cu care îl ții din scurt, o faci în secret, fără ca el să știe.

Sub pretextul romantic că vrei să-l ai aproape în fiecare clipă, îl bagi la close friends. Și astfel libertatea lui se duce dracului, orice like, poke sau share va da, vei afla în secunda doi, printr-o notificare pe Facebook. La naiba cu intimitatea, singura diferență dintre close friends și contul comun de Facebook (detalii despre forma maximă de sclavagism în relații – aici) fiind aceea că el habar nu are la ce este supus.

Tu îți satisfaci în liniște maniile tale de control a tot ce îl reprezintă, iar el trăiește cu iluzia unui spațiu personal, în care tu nu ai acces.

Este aceasta iubire?! Dacă pur și simplu vrei sa vezi ce postează, să vă amuzați împreună sau să comentați, intri de la tine pe pagina lui, e suficient. Nu trebuie să primești notificare și în ceea ce privește like-urile sau comentariile pe care le lasă altor postări, decât celor care îi aparțiin. Cred cu tărie că asta nu e iubire, e dependență, obsesie, lanț, sclavie fără acordul celuilalt, etc..

În ritmul acesta, când vă veți despărți, pentru că veți ajunge acolo cu siguranță, ce vei face?! Vei continua să-i urmărești fiecare pas și te vei revolta la fiecare sau vei intra într-o mică depresie, după caz. Toate suferim din dragoste. Toate iubim nebunește și îl vrem pe celălalt cât mai aproape. Dar când îl sufocăm cu iubirea noastră nu mai e dragoste. E obsesie. E manie!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s