Sa fii alegerea, nu alternativa!

Ne trezim adesea in situatii pe care nu ni le-am dorit. Ne trezim in punctul in care el trebuie sa aleaga intre noi si ea. Ea nu mai e cea de alta data, stie doar sa-l critice, nu mai e dragastoasa, nu il mai alinta. Candva amuzanta si spontana, s-a transformat intr-o femeie de casa, fara ca el sa-i ceara asta. Iar el vrea sa mai copilareasca. Si atunci te intalneste pe tine, cea care razi cu atata pofta in fata problemelor vietii, cea care inca mai ai rabdare sa-l mangai si sa il privesti cu o curiozitate dusa spre veneratie. Esti nerabdatoare sa afli cat mai multe despre el si fiecare mic nou detaliu te face sa il indragesti si mai mult. Si crede ca o poate lua de la capat cu tine, dar ii este teama ca peste ani si tu, ca si ea, te vei transforma intr-o femeie de casa. Si daca amandoua ajungeti acolo, mai devreme sau mai tarziu, de ce sa nu ramana cu ea?… Cu ea pe care o cunoaste deja, cu care s-a obisnuit sa-i fie in preajma. Cu ea care, in ciuda criticilor pe care i le aduce cu fiece ocazie, continua sa-l iubeasca in felul ei, chiar daca nu i-a mai aratat de mult.

Sunt sanse sa o lase pentru tine. Dar tu mereu vei stii ca el a ezitat, ca a pus fiecare aspect in balanta si ca a luat in calcul si sa ramana cu ea. Iar ea va deveni o umbra in relatia voastra, vei petrece ore in sir privindu-l, gandindu-te daca nu cumva el se mai gandeste la ea. Pentru ca tu ai fi o alternativa, in momentul in care relatia lui cu ea incepe sa scartaie. Ai fi sansa unui nou inceput, comparata tot timpul cu trecutul lasat in urma.

O iubire trebuie sa inceapa pura, de la sine, trebuie ca cei doi sa nu ia in calcul alte variante. O iubire se simte, nu se alege.

Lasa-l sa renunte la ea, independent de faptul ca te-a cunoscut pe tine. Lasa-l sa decida singur ca pe ea nu o mai vrea, chit ca o sa te aiba pe tine sau nu. Si de abia cand el va fi liber sa iubeasca pe altcineva, lasa-l sa te iubeasca pe tine. Sa aleaga sa te iubeasca, nu sa fii o alternativa careia sa-i acorde atentia lui.

p.s.: “A”, this is for you!!! Fa un pas inapoi si ai rabdare sa te aleaga pe tine, atunci cand te va dori cu adevarat, nu acum cand cauta doar o noua “ea”!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s