I can be your Tinkerbell

I can be your Tinkerbell

and you can be my Peter Pan

and we can run away together

off to Never Never Land!

Un pic de copilărie, un pic de joacă, un pic de romantism, o poezie frumoasă, ai spune la prima impresie. Mai că îmi doream să fiu Tinkerbell a ta. Apoi, mi-am dat seama că nu vreau asta. Tinkerbell era jumătatea firească a lui Peter Pan, erau de nedespărțit, iar unul fără altul nu ar mai fi avut același farmec. Dar, totodată, Tinkerbell nu a fost marea iubire a lui Peter. Acesta s-a îndrăgostit de Wendy. Iar Tinkerbell, o zână bună, s-a transformat într-o femeie geloasă. Le juca șicane celor doi, îi păcălea și îi atrăgea în belele, doar pentru a-i face să se certe. Tinkerbell a mirosit din prima amenințarea pe care Wendy o aducea în lumea ei, în Tărâmul Nimănui. La fel, orice femeie simte când are o rivală și, adesea, reacționează. Chiar și cea mai bună zână se poate transforma într-un dușman de temut, atunci când relația îi este amenințată.

Nu vreau să fiu nici Wendy. Mai devreme sau mai târziu, Wendy s-a plictisit de giumbușlucurile lui Peter și a decis să crească, să meargă mai departe. Ceea ce la început a cucerit-o, a făcut-o apoi să spună adio.

Nu cred că Peter Pan și-a găsit, cu adevărat, perechea. Peter Pan are nevoie de o fată care să se amuze cu el, să fie dornică de aventuri, cum e Tinkerbell. Să intre împreună în probleme, pe care să le rezolve cu veselie, cu optimism. Dar, în același timp, are nevoie și de o Wendy care să pună seara de mâncare pe masă, de o Wendy care să știe mereu ce e de făcut, care să fie vocea rațiunii.

În fiecare bărbat există un pic din Peter Pan. Și fiecare femeie e o combinație între Tinkerbell și Wendy. Și cu un pic de praf fermecat, Tărâmul Făgăduinței chiar poate fi găsit.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s