Minunile nu țin doar trei zile

Umblă vorba că nicio minune nu ține mai mult de trei zile. În viața mea n-am auzit ceva mai neadevărat. Minunea mea a fost momentul în care brusc am devenit fericită. Nu știu exact cum, de ce, sau ce anume a activat acel lucru. De atunci, nimic nu m-a mai supărat, nicio problemă, deși au existat câteva, nu mi-a umbrit împlinirea. Dulcea senzație de amorțeală, de levitare, continuă să existe. Și nu cred să existe drog mai puternic decât fericirea. La urma-urmei, creierul secretă serotonină, o substanță care chiar asta face – te droghează cu fericire! Pur și simplu m-am decis să fac ceea ce simt, să iau doar lucrurile bune pe care mi le oferă viața, să profit de fiecare moment și să îl apreciez cu adevărat. Pare că vorbesc din cărți, dar de fapt vorbesc din suflet.

Am și dovada – pe data de 21 septembrie am scris ‘Fericirea nu respectă principii‘. De atunci, nu am avut nici măcar o zi nefericită. Și au trecut nu mai puțin de 18 zile. 🙂

În plus, am făcut lucruri noi, mi-am diversificat activitățile, trecând de la o extremă la alta, astfel încât m-am surprins pe mine însămi. M-am autodepășit. Și, de parcă n-ar fi de ajuns, nu sunt singura! Știu sigur că lucrul acesta nu funcționează doar la mine. Cunosc pe cineva care trece prin aceleași stări euforice. Și la el a pornit la fel – a început să țină cont mai mult de ceea ce își dorește. A început să prețuiască viața mai mult decât o facea înainte. Iar viața i-a mulțumit în felul ei – l-a făcut fericit!

P.S.: Deși pare greu de crezut, totul a pornit de la o experiență mai mult decât nefericită. Dar am reușit să transformăm drama în comedie. O comedie romantică și savuroasă!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s